AANHANGERS MOBI HOUSE

OFFICIAL MANUFACTURER OF MOBI HOUSE TRAILERS

OFFICIËLE PRODUCENT van MOBI AANHANGERS

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat wij de officiële fabrikant van aanhangers voor de tiny house opbouw zijn geworden. De hoogste kwaliteit componenten, kennis, ervaring en kennis van de behoeften van de klant maken dat onze aanhangers voor mobilhomes opbouw aan alle technische eisen voldoen en gekenmerkt worden door een comfortabel gebruik. Al onze projecten zijn gemaakt met behulp van het Mobi House platform op componenten van het merk Knott, een bekende leider in de industrie. Bij het ontwerpen van onze chassisopleggers voor stacaravans richten wij ons op functionaliteit en veiligheid. Wij bieden aanhangers aan die een uitstekende en duurzame basis zijn voor uw tiny house. Met een stevige aanhanger die aan al uw eisen voldoet, kunt u de mobiele woning snel en zonder problemen verplaatsen, en heeft u een stabiele en duurzame basis wanneer u op uw staplaats staat. Onze chassis voor mobiele woningen garanderen een veilige reis en een geslaagde vakantie, waar uw bestemming ook is. Wij nodigen u uit om meer te weten te komen over onze mogelijkheden en om met ons samen te werken!


MOBI HOUSE TRAILERS

VERTROUW OP DE EXPERTS VAN MOBI HOUSE

Het merk Mobi House is vandaag de dag de toonaangevende fabrikant van tiny houses in Polen, en exporteert haar producten naar vele Europese landen. Na jaren van bouwen van minihuizen op wielen en dankzij de ervaring die in deze periode is opgedaan, is Mobi House ook een officiële fabrikant geworden van professionele onderstellen onder de opbouw van de mobiele woning! Mobi House aanhangers zijn ontworpen door professionals uit de industrie, die dagelijks mobiele woningen bouwen en goed thuis zijn in de specifieke kenmerken van deze constructies. Onze medewerkers hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de chassis voor de mobiele huizen die wij maken, de best mogelijke zijn op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid en snelheid van montage. De chassisplatforms zijn gebouwd volgens de Europese normen en u kunt er gemakkelijk mee door het hele continent reizen. De door Mobi House gebouwde onderstellen voor de tiny house-opbouw aanhangers worden gekenmerkt door een hoge sterkte, zodat ze voldoen aan de eisen voor tiny house aanhangers. Een goed gemaakte constructie maakt het mogelijk de mobiele woning gemakkelijk te verplaatsen, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een veilige plaatsing van de woning en biedt een mobiele en duurzame fundering, zowel voor vervoer als gebruik.


TRAILERS FOR A MOBILE HOUSE WITH APPROVAL

AANHANGERS MET EEN TYPEGOEDKEURING VOOR MOBIELE WONINGEN

Onze klanten kunnen zeker zijn van de uitstekende kwaliteit van onze tiny house aanhangers. De door ons ontwikkelde constructies zijn direct klaar voor gebruik! De klant hoeft zich geen zorgen te maken over bijkomende ingewikkelde formaliteiten, vertalingen of het verkrijgen van speciale vergunningen. In het belang van onze klanten hebben wij alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze mobilhomes Mobi House aanhangers volledig goedgekeurd zijn voor gebruik op de weg. Dit betekent dat zij overal in Europa mogen worden gebruikt, en dat de ingebruikneming ervan uiterst eenvoudig is. Om de aanhanger in Polen te registreren heeft u alleen een certificaat van overeenstemming (C.O.C.) in het Engels nodig en een "Verklaring van gegevens en informatie over het voertuig". Beide documenten worden door ons als fabrikant van het onderstel van de mobiele woning afgegeven. De ontvanger registreert de aanhanger eenvoudig en snel volgens de standaardprocedures bij de bevoegde gemeente, het district of de plaatselijke autoriteit.


ORIGINAL PROJECT LIFT&GO

As the only one company in Europe, we have designed and built a modular, detachable chassis LIFT&GO, thanks to which we legally transport the tiny house as cargo. Watch how easy it is.
Being able to detach the small house from the trailer will remove all the stress of annual maintenance, releases the trailer to be used for the other purposes. LIFT&GO detachable trailer is consist if two parts: part 1 - homologated running gear built of structural steel , 2 axles, drawbar, lighting and number plate bar and part 2 - steel frame, used as the floor of tiny house. The movable rear beam can be moved from the chassis to the frame, and its location allows lighting in two height positions as a trailer and a vehicle.


Transport Mobi House

PERSOONLIJK OPHALEN OF MET DE TRANSPORTOPTIE ?

Onze klanten kunnen de bij ons bestelde Mobi House aanhangers voor de opbouw van de mobiele Mobi House afhalen. In dat geval nodigen wij u uit op ons hoofdkantoor - Białachowska straat 1A, 83-210 Zblewo. U kunt van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken met ons bedrijf, ons productaanbod en om onze professionals te ontmoeten! Speciaal voor onze klanten hebben wij ook de mogelijkheid gelanceerd om het onderstel van het mobiele huis naar het aangegeven adres te vervoeren. Dit is een handige optie voor alle klanten, die zelfs wordt aangeboden bij de aankoop van een enkele aanhanger. De kosten van het vervoer worden individueel bepaald en zijn afhankelijk van het adres van de bestemming en het aantal aanhangwagens dat in één keer wordt geleverd. (De prijs van deze dienst bedraagt bij benadering 1,00 -1,50 per 1 km. ).

Kontakt

MH Trailers
ul. Firmowa 10
83-260 Kaliska
+48 789 770 594
sale@mh-trailers.com