Aanbod tiny house

Elk tiny huis dat we produceren is anders dande  andere. Waarom?

Het uiteindelijke ontwerp hangt altijd af van de klant. Tiny house mobiele woningen combineren compactheid, beschikbaarheid van water en elektriciteit, optimale grootte, mobiliteit, design en ecologische materialen van hoge kwaliteit waarvan ze zijn gemaakt. Het hout dat voor het tiny house wordt gebruikt is Scandinavisch sparrenhout, dat zeer goed bestand is tegen weersomstandigheden. Het kan gemakkelijk in elke kleur gebeitst worden. Wilt u een rood huis in Zweedse stijl? Wij kunnen ook zo'n huis voor u maken. Elk huis wordt op individuele bestelling gemaakt. 

VERLOOP VAN SAMENWERKING?

Tijdens het eerste contact leren wij uw verwachtingen kennen aan de hand van een gesprek over de door ons, aan u gepresenteerde woningontwerpen.

U kiest middels de visualisaties wat het dichtst bij u staat. Misschien vormen deze visualisaties slechts een inleiding tot een geheel andere functionele indeling en uitstraling.

Na dit overleg stellen wij een prijsofferte op. Als u het accepteert, werken wij aan uw orderspecificatie.

Dan is het tijd voor het contract en het maken van het eerste voorschot. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden.

De uitvoeringstermijn bedraagt ongeveer 2-3 maanden na de ondertekening van het contract. Eventueel vervoer en installatie van het huis kan tegen een extra vergoeding.

MOBI INVEST 1
MOBI INVEST 1
MOBI INVEST 1
MOBI INVEST 1

Mobi INVEST 1

MOBI INVEST 1 is een van de twee mobiele woningen uit de INVESTOR LINE-serie - budgetwoningen voornamelijk bedoeld voor ondernemers. De MH trailers merktrailer is 6 meter lang en heeft volledige voertuighomologatie geregistreerd als een kampeertrailer. Dit ontwerp sluit een bovenverdieping uit en dus ook trappen of een ladder. Er zijn drie functionele zones: een slaap- en ontspanningsruimte, keuken en badkamer. De afwerking benadrukt minimalisme en eenvoud. De buitenfaçade is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout, terwijl gladde multiplexwanden binnen worden gebruikt. Het huisje is het hele jaar door, dus je kunt erin wonen of het niet alleen in de zomer verhuren. INVESTOR LINE-huizen bieden kwaliteit tegen een goede prijs!
Zie meer

MOBI INVEST 2
MOBI INVEST 2
MOBI INVEST 2
MOBI INVEST 2

Mobi INVEST 2

MOBI INVEST 2 is een mobiele woning uit de INVESTOR LINE-serie - een serie budgethuisjes voornamelijk bedoeld voor ondernemers. Het chassis van het merk MH trailers is 6 meter lang en heeft volledige voertuighomologatie geregistreerd als een kampeertrailer. Aan de ene kant van het huisje is de keuken en aan de andere kant is de badkamer en een zolder. Er is ook ruimte waar een kleine woonkamer kan worden ingericht. De vorm van het huisje is interessant. De hoek van het dak zorgt voor meer ruimte boven. De afwerking benadrukt minimalisme en eenvoud. De buitenfaçade is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout, terwijl gladde multiplexwanden binnen worden gebruikt. Het huisje is het hele jaar door bruikbaar. Het model MOBI INVEST 2 biedt kwaliteit tegen een goede prijs!
Zie meer

MOBI KOLOS A
MOBI KOLOS A
MOBI KOLOS A
MOBI KOLOS A

Mobi KOLOS A

MOBI KOLOS A is een van de twee XL premium mobiele huizen. Het is gebouwd op een MH trailers merktrailer met een lengte van 9,7 meter, en het oppervlak is bijna 35 m2. Het is een jaarproject met een keuken met eethoek, een woonkamer, een aparte kamer met een slaapkamer, een badkamer en een vide. Dit project is een studio op wielen!
Zie meer

MOBI KOLOS B
MOBI KOLOS B
MOBI KOLOS B
MOBI KOLOS B

Mobi KOLOS B

MOBI KOLOS B is een van de twee premium XL-mobiele woningen. De MH trailers-merkaanhangwagen is 9,7 meter lang, en het oppervlak van het huis zelf is bijna 35 vierkante meter. Het is een project voor het hele jaar door met een keuken en eethoek, een woonkamer met open haard, een aparte slaapkamer, een badkamer en een zolder met extra slaapruimte en een kantoorruimte. Dit project is een huis op wielen!
Zie meer

MOBI MINI OFFICE
MOBI MINI OFFICE
MOBI MINI OFFICE
MOBI MINI OFFICE

Mobi MINI OFFICE

MOBI MINI OFFICE is de perfecte oplossing voor ondernemers! Er zijn tal van toepassingen - receptie, yogastudio, therapiekamer, massagesalon, café of kantoor. Het is een project voor het hele jaar door. De ruimte is zo ingericht dat deze multifunctioneel is, maar tegelijkertijd comfortabel en stijlvol. Er is een kantoorruimte, kitchenette en badkamer, allemaal op een oppervlakte van ongeveer 13 m2. Dit model is een investering, kostenoptimalisatie, vrijheid en nieuw werkcomfort!
Zie meer

Mobi 01
Mobi 01
Mobi 01
Mobi 01

Mobi 01

Denkt u aan een licht, esthetisch en functioneel huis op wielen? Het Mobi 01 tiny house voor het hele jaar is zeker het model om naar uit te kijken! Deze all-season maar zeer populaire vakantiewoning op wielen is ons basismodel. Het is waar het allemaal begon!
Zie meer

Mobi 02
Mobi 02
Mobi 02
Mobi 02

Mobi 02

Als u kiest voor een kleine houten stacaravan op wielen van de tiny house familie, dan is het de moeite waard om in te zetten op goed doordachte ruimtelijke oplossingen die het gebruik ervan tot een waar genoegen zullen maken! Meer familieleden of misschien meer kampeeruitrusting? Kijk eens naar Mobi 02 - onze stacaravan met een mezzanine, die ook is uitgerust met slimme multifunctionele opbergruimte.
Zie meer

Mobi 03
Mobi 03
Mobi 03
Mobi 03

Mobi 03

Mobi 03 is een project dat zeer gewaardeerd wordt door privacy liefhebbers. Het beschikt over een aparte kamer die kan dienen als een slaapkamer, een extra kamer of een kantoor aan huis.
Zie meer

Mobi 04
Mobi 04
Mobi 04
Mobi 04

Mobi 04

Houdt u van ruimte en een mooi uitzicht? Wij stellen u voor aan Mobi 04! Dit minihuis op wielen is een uniek tiny house met een enorm glazen raam in de zijmuur. Dit ontwerp zorgt voor meer licht, vergroot optisch het interieur, maar laat u ook op elk moment van de dag of nacht genieten van een prachtig uitzicht.
Zie meer

Mobi 05
Mobi 05
Mobi 05
Mobi 05

Mobi 05

Ben je een fan van moderniteit? En tegelijkertijd wil je je onderscheiden van de massa? Dit is de Mobi 05, het mobiele huis voor het hele jaar! Dit model, dat door onze klanten vaak als mobiel huis wordt gebruikt, is zeer populair vanwege zijn originele en ongewone karakter en zijn moderne en interessante vorm.
Zie meer

Mobi 06
Mobi 06
Mobi 06
Mobi 06

Mobi 06

Bij het ontwerpen van Mobi 06, een all-season mobiel huis met uitrusting/outtilage hebben we ons gericht op het maximaal gebruik van de ruimte. Door de juiste vorm kregen we de perfecte functionaliteit, mede dankzij een passende indeling van het interieur. Mobi 06 is een mobiel huis met uitrusting/outtilage die verrast met een veelheid aan interessante oplossingen.
Zie meer

Mobi 07
Mobi 07
Mobi 07
Mobi 07

Projekt Mobi 07

Onze nieuwste stacaravan op wielen Mobi 07 wordt gekenmerkt door een nieuwe, interessante opbouw en de mogelijkheid van een eigen, interessante indeling van de bergruimte. In deze tiny house trailer, hebben we een handige molenaarstrap gebruikt, die veel ruimte bespaart.
Zie meer

Mobi OneStory
Mobi OneStory
Mobi OneStory
Mobi OneStory

Realizacja Mobi OneStory

Zonder trap of ladder is het verplaatsen van het gelijkvloerse tiny house op wielen MOBI ONESTORY een plezier! De mezzanine-vrije tiny house trailer is de perfecte keuze voor mensen die geen treden willen of kunnen gebruiken. Het zal goed werken voor gezinnen met kleine kinderen, ouderen, mensen met een beperkte mobiliteit en mensen met huisdieren.
Zie meer

MobiTraveler
MobiTraveler
MobiTraveler
MobiTraveler

Projekt Mobi Traveler

Stel je een bijzonder mobiel huis op wielen voor. De tiny house Traveler trailer is slechts 5 meter lang en is perfect voor frequente verplaatsingen. Onze aanhangwagens hebben een volledige officiele typegoedkeuring als een geregistreerde caravan en reizen met hen is snel, gemakkelijk en comfortabel!
Zie meer

MOBI 08
MOBI 08
MOBI 08
MOBI 08

Projekt Mobi 08

De MOBI 08 is het eerste van drie modellen in de Unique Forever Line - een unieke premium tiny house lijn. Het doel is om een nieuwe levenskwaliteit te laten zien in een functioneel en esthetisch mooi interieur. De huizen in deze lijn zijn zo geconfigureerd dat ze alles bevatten wat nodig is om het hele jaar door te leven - onze versie van het vrijgezellenhuis. MOBI 08 is het eerste model uit de Unique Forever Line. Het heeft een woonkamer, keuken, badkamer, mezzanine slaapkamer en kantoorruimte. Geniet samen met ons van de vrijheid!
Zie meer

Mobi 09
Mobi 09
Mobi 09
Mobi 09

Projekt Mobi 09

MOBI 09 is het tweede van drie modellen in de Unique Forever Line - een unieke premium tiny house lijn. Het ontwerp is bedoeld om een nieuwe levenskwaliteit te bevorderen in een praktisch en mooi interieur. De huizen in deze lijn zijn zo geconfigureerd dat ze alles bevatten wat nodig is om het hele jaar door te leven - een soort mobiele vrijgezellenwoning. MOBI 09 heeft een keuken aan de ene kant, een woonruimte in het midden, een badkamer aan de andere kant en een mezzanine met twee afsluitbare kamers. Geniet samen met ons van je vrijheid!
Zie meer