Afgewerkte huisjes te koop

 

 

 

Het proces van het maken van onze huizen kan worden voorgesteld in 5 stappen - van het kiezen van het ontwerp, de materialen, het accepteren van de offerte tot het ondertekenen van het contract en het transporteren van het afgewerkte tiny house. Nu kun je een aantal van deze stappen omzeilen en direct een stacaravan kopen! Je kunt nog steeds het tiny house van je dromen kiezen. Ons aanbod omvat het hele jaar door houten huizen, gemaakt van ecologische materialen van hoge kwaliteit en verfijnd tot in de kleinste details. Je kunt standaard- en aangepaste modellen kopen, off-grid stacaravans, kampeerversies, tiny houses met verschillende gevelkleuren en decoratie - wat je maar wilt!

 

 

 

Mobi 06 APPLE

De MOBI 06 Apple is een aangepast ontwerp van de Mobi 06 - een extra tussenvloer, deuren die naar de zijwand zijn verplaatst en een grote hoeveelheid glas zijn de belangrijkste veranderingen. Het chassis is 7,8 meter lang en heeft drie assen. Er zijn twee tussenverdiepingen in de mobi. De ene wordt gebruikt als slaapkamer - de balustrade is een dik geweven touw, er is een frame met een matras en er leidt een trap met kasten naartoe. De tweede mezzanine is een rustplaats - de vloer is gemaakt van gaas, de balustrade is ook een dik geweven touw, en het is toegankelijk via een opvouwbare ladder. De woonkamer heeft een slaapbank voor twee personen en grote plisséramen. Daarna volgt de keuken met basisapparatuur. Deze omvatten een inductiekookplaat, oven, afzuigkap, ingebouwde elektrische koelkast en vaatwasser. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafel met kastje, een gewoon inbouwtoilet en een spiegelkast. De verwarming bestaat uit elektrische radiatoren en vloerverwarming. Er is ook een airconditioner en recuperator geïnstalleerd. De overheersende kleuren in het interieur zijn groen, wit en zwart, onderbroken door houten accenten. De gevel is van natuurlijk Scandinavisch vurenhout dat verticaal is geplaatst.

Mobi INDIVIDUAL TEAK

De MOBI INDIVIDUAL TEAK is een individuele uitvoering die opvalt omdat hij een balkon heeft! De trailer van MH-trailers is 7,8 meter lang en heeft 3 assen. Qua vorm doet dit ontwerp denken aan het model Mobi 06 - de kubusvorm zorgt voor een maximaal gebruik van de ruimte. De gevel is een combinatie van verticaal gestapelde planken in natuurlijke kleur en plaatstaal in flessengroen. Deze microwoning biedt comfortabel plaats aan zes personen - er is een afsluitbare slaapkamer beneden, nog een slaapgedeelte op de mezzanine en de slaapbank in de woonkamer is uitklapbaar. Er is natuurlijk ook een keuken en een badkamer. Absoluut uniek is het balkon boven de kamer, afgescheiden van het huisje door een groot raam. De dominante kleuren in het interieur zijn groen, geel en wit met houten accenten. Dit individuele tiny house bewijst dat er geen grenzen zijn aan de verbeelding! Het is prachtig!

Mobi 09 TANGERINE

De MOBI 09 TANGERINE is het tweede van drie modellen in onze nieuwe Unique Forever Line - een unieke premium tiny house-lijn. Het is gemaakt op een chassis van het merk MH-trailers met een lengte van 8,4 meter. Dit ontwerp heeft een herziene indeling van de leefruimtes - het heeft een keuken aan de ene kant, een leefruimte in het midden, een badkamer aan de andere kant en een mezzanine met twee afgesloten kamers. De keuken is licht - er zijn veel kasten en lades en basisapparatuur. Nieuw en interessant is het schiereiland met barkrukken. Dan is er een slaapbank en een badkamer in lichte kleuren met een douche, een gewoon toilet, een wastafelmeubel en een grote kast met apparatuur. In deze ontwikkeling ziet de mezzanine er iets anders uit dan in onze vorige cottages. De eerste verdieping is bereikbaar via een trap die om de bank heen past en er zijn twee afgesloten kamers die verbonden zijn door een balkon. Het interieur van de mobi is licht - gedomineerd door wit en hout met zwarte en grijze elementen. Het is een tiny house voor het hele jaar. Het is verfijnd tot in het kleinste detail. MOBI 09 TANGERINE is een mobiele studio die beschikt over de ruimtes en apparaten die nodig zijn voor het dagelijks leven. Dit is nog een project dat reclame maakt voor de Unique Forever Line serie!
Loading...