Informatie

Herkomst

Herkomst

Wist je dat het tiny house concept uit de VS komt? Het is misschien verrassend, aangezien Amerikaanse huizen gewoonlijk worden geassocieerd met grote eigendommen, veel slaapkamers, een enorme woonkamer en een zwembad in de tuin. En toch. Mensen begrijpen steeds beter wat ze écht nodig hebben om gelukkig te leven. Zij concentreren zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit. De tiny house beweging is begonnen, en wij hebben er een aandeel in. Dat kan jij ook!


TOEPASSING

TOEPASSING

Waarom zou iemand een klein huis op wielen nodig hebben? Het belangrijkste voordeel is de flexibiliteit in het gebruik. Het kan dienen als een gezellig huis voor het hele jaar of omgetoverd worden tot een zomerhuis, huurwoning, studio voor een student, bar, mobiele winkel, kantoor, enz. Tiny house beantwoordt aan verschillende behoeftes, die mettertijd kunnen worden aangepast. De vorm is vergelijkbaar met die van een "normaal" huis, maar het is kleiner en mobiel. Dit betekent dat u uw adres op elk moment gemakkelijk kunt wijzigen. Deze woonvorm beantwoordt aan de hedendaagse realiteit en behoeftes, vooral van stadsbewoners. Zij zijn vaak onderweg, individualisten die de metropool graag voor een weekend verlaten of op afstand werken op elke plaats die zij zich kunnen indenken. De tiny house filosofie past bij deze levensstijl. Het compacte huis voldoet aan veel van de behoeftes van stedelijke nomaden.


Business

Business

Heb je gevoel voor zaken? Tiny house geeft je veel ruimte hier. Het is een investering waarmee u concreet kunt verdienen door het te verhuren aan toeristen. Het is voldoende om een interessante en pittoreske buurt uit te kiezen. Ook daarbij helpen wij, waarover u meer kunt lezen in het tabblad Investeringen.VOOR IEDEREEN

VOOR IEDEREEN

Tiny house is een klein huis met grote mogelijkheden. Het is gemakkelijk te gebruiken en te verplaatsen. Het vereist geen extra uitrusting of gespecialiseerde chauffeurs om te vervoeren. Het is een huis voor het hele jaar, met bruikbare ruimte verdeeld in basiszones: woongedeelte, keuken, slaapkamer, toilet


GEBRUIK

GEBRUIK

Ten eerste geeft een tiny house je een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Je hebt geen bouwvergunning nodig, je kunt het meteen in gebruik nemen. Als je een plek wilt veranderen om te wonen of zaken te doen, dan doe je dat gewoon. Je verspilt geen tijd aan formele vergunningen, je tekent geen langlopende huurcontracten, want je hebt je huis altijd bij je. Zo simpel is het!"


TWEE IN ÉÉN

TWEE IN ÉÉN

Een tiny house past zich aan Jou aan, niet Jij aan hem. Het is gewoon een huis, maar met minimale afmetingen. Compact en origineel, past het in de huidige trends in architectuur en interieurs. Tiny house is voor wonen en reizen. Om te investeren en te verhuren. Combineer al zijn mogelijkheden, creëer er het leven mee waarvan je droomt.