Specificatie

AFMETINGEN

AFMETINGEN

De standaardafmetingen van het onderstel zijn 5,40, 6,00 m lang, 2,5 m breed, 4 m hoog en met een gewicht tot 3,5 t. Het voldoen aan deze criteria, stelt u in staat het huis zonder problemen zelf te verplaatsen. Voorwaarde is het bezitten van een rijbewijs met categorie B+E".


MATERIALEN

MATERIALEN

De huizen zijn gemaakt van hout, metaal of andere beschikbare materialen. De meeste materialen worden uit Scandinavië geïmporteerd, wat een lang gebruik garandeert zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de invloed van de weersomstandigheden


ISOLATIE

ISOLATIE

Het materiaal dat de ruimte van het frame vult, is glaswol, houtwol, schapenwol of PIR-panelen, wat de stabiliteit van de hele structuur ten goede komt. Deze oplossing garandeert warmte in de winter en verkoeling in de hete zomer.


VERWARMEN

VERWARMEN

Dat hangt af van de behoeftes van de klant. De eenvoudigste en goedkoopste oplossing zijn elektrische radiatoren en verwarmingsmatten. Als alternatief kan gasverwarming worden geïnstalleerd. Een hout –of briketten gestookte openhaard is een optie voor diegenen die van een warme en gezellige sfeer houden. Het is ook mogelijk om een airconditioner of een luchtwarmtepomp te installeren.


VERBINDINGEN

VERBINDINGEN

Fotovoltaïsche panelen met batterijpakket. Tanks voor schoon en grijs water. Frequentie van vullen en legen afhankelijk van aantal gebruikers en exploitatie. Mogelijkheid van een compost- of gestookt toilet van Cinderella of Separett, aansluiting op een septic tank of ecologische zuiveringsinstallatie"