Our projects

MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB

Mobi INDIVIDUAL BAOBAB

MOBI INDIVIDUAL BAOBAB is een verbazingwekkend project op maat. Het project omvatte een dakterras en een vouwtrap! Het terras heeft natuurlijk een recreatieve functie. Dit project is gemaakt op een chassis van MH-trailers met een lengte van 8,4 meter. De gevel is een combinatie van hout en plaatstaal. Het interieur van de bungalow is licht, gedomineerd door wit en hout, onderbroken door grijs, zwart en flessengroen. Deze mobi heeft veel glas, zodat er veel licht in de kamers is. Hier zijn meubels van MOBI HOUSE gebruikt. Twee tussenverdiepingen met trappen, een woongedeelte, een keuken en een badkamer zijn ontworpen in een kleine ruimte. MOBI INDIVIDUAL BAOBAB is een uniek tiny house - origineel en verfijnd in elk detail.
Zie meer

MOBI 06 ALMOND
MOBI 06 ALMOND
MOBI 06 ALMOND
MOBI 06 ALMOND

Mobi 06 ALMOND

De MOBI 06 ALMOND is een ontwerp dat is geïnspireerd op de Mobi 06 met zijn kubusvorm. De trailer van MH-trailers is 8,4 meter lang en heeft drie assen. Hij heeft twee tussenverdiepingen, een ruime woonkamer, een keuken aan de ene kant en een badkamer aan de andere kant. Het interieur is licht, maar gebroken met krachtige kleuren. De kleur van de gevel is vrij gewaagd, want die is zwart. Dit tiny house is een combinatie van functionaliteit en gezelligheid.
Zie meer

MOBI INDIVIDUAL LEMON
MOBI INDIVIDUAL LEMON
MOBI INDIVIDUAL LEMON
MOBI INDIVIDUAL LEMON

Mobi INDIVIDUAL LEMON

MOBI INDIVIDUAL LEMON is een realisatie op een 8,4 meter lang chassis van een MH-trailer met 3 assen. Inspiratie voor het MOBI 06-model is te zien in dit project, waarbij de bungalow een kubusvorm heeft. Voor de gevel is Scandinavisch vurenhout gebruikt en de planken zijn verticaal gelegd. Het dak en de ramen zijn zwart. Mobi is ingericht in Scandinavische stijl met lichte kleuren en houten elementen. Er zijn twee tussenverdiepingen in het huisje, die toegankelijk zijn via een houten trap met leuning en LED-verlichting. De keuken en badkamer zijn uitgerust met basisapparatuur. Er is een airconditioner gebruikt, een aansluiting voor de open haard en tv is voorbereid, er is een salontafel van onze productie gebruikt en er is zelfs een bureau ontworpen om aan te werken. MOBI INDIVIDUAL LEMON zal zeker in de smaak vallen bij klanten die houden van eenvoud, minimalisme en Scandinavische stijl!
Zie meer

Loading...