Projekt Mobi Traveler

See the video
Stel je een bijzonder mobiel huis op wielen voor. De tiny house Traveler trailer is slechts 5 meter lang en is perfect voor frequente verplaatsingen. Onze aanhangwagens hebben een volledige officiele typegoedkeuring als een geregistreerde caravan en reizen met hen is snel, gemakkelijk en comfortabel!

Video

 

 

 

"Bij de productie van het Traveler-model hebben we ons geconcentreerd op de functionaliteit en mobiliteit van dit huis op wielen. De tiny house trailer is met grote precisie ontwikkeld. Met een lengte van slechts 5 meter vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke gezinsreis. Tegelijkertijd is er een zucht van verlichting voor degenen die niet veel sleepervaring hebben en de voorkeur geven aan een kleiner en mobieler model. De tiny house Traveler is gemaakt als alternatief voor grote caravans. De Traveler is perfect als u tijdens uw reis meerdere keren van staplek wilt veranderen. Het is ook ideaal om de Traveler het hele jaar door te gebruiken als een vast onderkomen, wanneer u meerdere keren van slaapplaats moet (of wilt) veranderen. Wij zijn het enige bedrijf in Europa dat tiny house trailers aanbiedt met een volledige officiele typegoedkeuring als een geregistreerde caravan. Dit betekent dat de Traveler, net als de andere modellen in ons assortiment, daar kan worden geplaatst waar een standaard huis op wielen niet permanent kan worden geparkeerd.

 
Een huis op wielen – een aanhanger van korte lengte met een volledige uitrusting/outtilage

Ondanks zijn aanzienlijk kortere lengte, is dit tiny house model net zo functioneel als de andere modellen. Het speciaal ontwikkelde interieur is klein, maar zeer functioneel. De uitklapbare slaapbank maakt het 2 volwassenen mogelijk om comfortabel te ontspannen. Het Traveler-model is standaard uitgerust met een complete badkamer met douche, composttoilet en tanks voor schoon en grijs water. Natuurlijk is de trailer ook voorzien van een handig te gebruiken keuken met fornuis, koelkast en boiler. Tiny house Traveler heeft gasverwarming. "

 

 

 

Other Models

Mobi MODUL LINE

See more

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more