Realizacja Mobi OneStory

See the video
Zonder trap of ladder is het verplaatsen van het gelijkvloerse tiny house op wielen MOBI ONESTORY een plezier! De mezzanine-vrije tiny house trailer is de perfecte keuze voor mensen die geen treden willen of kunnen gebruiken. Het zal goed werken voor gezinnen met kleine kinderen, ouderen, mensen met een beperkte mobiliteit en mensen met huisdieren.

Video

 

 

 

De gelijkvloerse, mezzanine-vrije MOBI ONESTORY werd ontwikkeld op basis van herhaalde verzoeken van onze klanten. Met veel moeite hebben we ons eerste kleine huis op wielen gemaakt dat geen tussenverdieping heeft. Een niveau van de tiny house trailer betekent een totaal andere indeling van de kamers, die praktisch zijn ingedeeld ten behoeve van de gebruiker. Door de mezzanine op te geven, hebben we ook een nieuwe minimumlengte voor dit project vastgesteld, namelijk 7,2 meter. De gelijkvloerse MOBI ONESTORY is ook lager dan de standaard huizen van onze productie. Dankzij deze veranderingen hebben wij een aanhangwagen gekregen waarin het zeer gemakkelijk en comfortabel is om ons te verplaatsen. Natuurlijk kunnen wij elk project aanpassen aan de eisen en wensen van de klant om het gebruik van onze huizen nog gemakkelijker te maken.

In het kleine huisje op wielen MOBI ONESTORY, hebben we een praktische slaapkamer met tweepersoonsbed toegevoegd en een slaapbank geïnstalleerd. Dit geeft u genoeg ruimte om te slapen zonder dat u een tussenverdieping nodig heeft.

 Een klein huisje op wielen zonder mezzanine
Onze cliënten waren van meet af aan enthousiast over dit concept. Door het ontbreken van trappen en een ladder in de tiny house trailer kunt u zich uiterst vrij bewegen. Dit kleine gelijkvloers huisje op wielen is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, omdat we kunnen afzien van hekken en andere veiligheidsmaatregelen die voorkomen dat de jongste telg van het gezin naar de tussenverdieping klimt. MOBI ONESTORY is ook erg populair bij mensen met beperkte mobiliteit en ouderen die liever geen trap gebruiken. De gelijkvloerse cottage is ook een redding voor huisdiereigenaren die niet willen dat hun huisdier op en neer rent en iedereen wakker maakt tijdens een ontspannen dutje.

 

 

 

Other Models

Mobi MODUL LINE

See more

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more