Projekt Mobi 07

See the video
Onze nieuwste stacaravan op wielen Mobi 07 wordt gekenmerkt door een nieuwe, interessante opbouw en de mogelijkheid van een eigen, interessante indeling van de bergruimte. In deze tiny house trailer, hebben we een handige molenaarstrap gebruikt, die veel ruimte bespaart.

 

 

 

"Ruimte, individualisering en beproefde oplossingen zijn de doelstellingen die ons geleid hebben bij de creatie van ons nieuwste tiny house - Mobi 07. Dit model komt perfect tot zijn recht in verschillende situaties, zowel voor lange familie-uitstapjes, eenzame ontspanning in de natuur, maar ook als een plek om te werken en langer te wonen. Het geheim van deze tiny house trailer ligt in zijn gebruiksvriendelijke oplossingen, dankzij welke we erin geslaagd zijn om de hoeveelheid ruimte die gebruikt kan worden voor het opbergen van verschillende items te maximaliseren- van kleding, boeken, cosmetica en kantoorbenodigdheden tot slaapzakken, lakens en dekens.  

Wat is nieuw in de Mobi 07 stacaravan op wielen?
We hebben de plaats van de badkamer veranderd. Die bevindt zich nu aan de zijmuur. Met deze ingreep presenteren wij een geheel andere, opgefriste vorm van het interieur en komen wij tegemoet aan de behoeftes van die mensen die een iets andere indeling van de ruimte in het afgewerkte huis wensen. Onze ontwerpers besteden bijzondere zorg aan de interieurconcepten om de ruimte voor onze klanten zo optimaal mogelijk te maken. Tegelijkertijd willen wij u eraan herinneren dat u in elk van onze tiny house trailers de indeling van het interieur kunt aanpassen aan uw eigen behoeften!

Het Mobi 07-model wordt ook gekenmerkt door zijn L-vormige keuken. In dit ultramoderne tiny house hebben we voor het eerst ook onze mobiele tafel toegepast, die op twee plaatsen kan worden geïnstalleerd.

Stacaravan op wielen met molenaarstrap
De grootste verandering, die enorm veel voordelen met zich meebrengt, is het gebruik van een molenaarstrap. Deze oplossing bespaart veel ruimte en vergroot de opslagruimte aanzienlijk. Molenaarstrappen zijn compacter dan hun standaard tegenhangers, en veel handiger dan een ladder! Sinds de lancering van onze nieuwe Mobi 07 motorhome op wielen, bieden wij ook molenaarstrappen aan als optie op de rest van onze tiny house trailer modellen.”

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more