Mobi 06

See the video
Bij het ontwerpen van Mobi 06, een all-season mobiel huis met uitrusting/outtilage hebben we ons gericht op het maximaal gebruik van de ruimte. Door de juiste vorm kregen we de perfecte functionaliteit, mede dankzij een passende indeling van het interieur. Mobi 06 is een mobiel huis met uitrusting/outtilage die verrast met een veelheid aan interessante oplossingen.

 

 

 

"Mobi 06 wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige en kubusvormige vorm. Hierdoor is ons mobiele huis met uitrusting/outtilage ruim van binnen en beantwoordt hij doeltreffend aan de uitdagingen van moderne tiny houses. Hoewel het vloeroppervlak klein is, voldoet dit model aan de behoeften van een alleenstaande, een koppel, een gezin of een groep vrienden.

Het interieur van het mobiele huis Mobi 06 met uitrusting/outtilage is ingericht in een minimalistische, maar warme stijl. We zullen hier veel licht en gezelligheid vinden. Binnen is het huisje bedekt met witgekalkte planken, die herinneringen oproepen aan zonnige vakanties en vrije tijd. Het huis inspireert om te ontspannen en bevordert de rust. In het interieur vind je industriële accessoires die verwijzen naar de containervorm van het huisje."

 

 

 

Other Models

Mobi MODUL LINE

See more

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more