Mobi 05

Ben je een fan van moderniteit? En tegelijkertijd wil je je onderscheiden van de massa? Dit is de Mobi 05, het mobiele huis voor het hele jaar! Dit model, dat door onze klanten vaak als mobiel huis wordt gebruikt, is zeer populair vanwege zijn originele en ongewone karakter en zijn moderne en interessante vorm.

 

 

 

"Wat is de Mobi 05 tiny house? Het is zeker een huis dat vol licht en adem is. Het mobiele huis voor het hele jaar en de zomer, is in dit ontwerp bijzonder aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar een plek om tot rust te komen en hun gedachten te verzetten.

Yoga of meditatie in een mobiel zomerhuis? Of misschien creatief werk in alle rust, stilte en comfort? U beslist hoe u de harmonieuze ruimte van ons tiny house wilt gebruiken. Kijk eens naar het interieur van Mobi 05!

Mobi 05 mobiel-en zomerhuis werd ontworpen met een vleugje Japans minimalisme en zen-filosofie. In dit kleine huis is de balans van het leven snel hersteld. Een verblijf in dit huis kalmeert, ontspant en stimuleert de verbeelding. Dit mobiele vakantie-en jaarverblijf maakt het gemakkelijk om innerlijke harmonie te bereiken.

Het interieur is geïnspireerd op Scandinavische eenvoud. Hier vindt u houten fineer, dat perfect harmonieert met vele doordachte accessoires. Aan de buitenkant is de cottage bij uitstek modern en trekt de aandacht. Ontworpen op basis van industriële oplossingen, onderscheidt de vorm en de look zich zeker van de massa!"

 

 

 

Other Models

Mobi MODUL LINE

See more

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more