Mobi 04

See the video
Houdt u van ruimte en een mooi uitzicht? Wij stellen u voor aan Mobi 04! Dit minihuis op wielen is een uniek tiny house met een enorm glazen raam in de zijmuur. Dit ontwerp zorgt voor meer licht, vergroot optisch het interieur, maar laat u ook op elk moment van de dag of nacht genieten van een prachtig uitzicht.

 

 

 

"Mini huis op wielen Mobi 04 is een ontwerp dat verwijst naar de moderne bouw. De vorm, uitstraling doet denken aan innoverende projecten op wereldniveau.

Het huis heeft een scherp mono-pitch dak en wordt gekenmerkt door een eenvoudige vorm en kleur, zodat het perfect opgaat in elke omgeving.

Hoewel eenvoudig aan de buitenkant, zal het Mobi 04 tiny house u verrassen met zijn creativiteit aan de binnenkant.

Dankzij talrijke interessante ideeën is dit minihuis op wielen uitgerust met vele comfortabele oplossingen voor het dagelijks leven, vrije tijd en werk.

We hebben elke vierkante meter ruimte optimaal benut, er zijn geen overbodige elementen, en alles heeft zijn plaats. Dit huis houdt van eenvoud. U vindt hier Scandinavische inspiraties - warmte, licht en industriële elementen. Het gezellige en zeer bruikbare huis is zo ingericht dat het interieur harmonieus samengaat met het exterieur".

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more