Mobi 03

See the video
Mobi 03 is een project dat zeer gewaardeerd wordt door privacy liefhebbers. Het beschikt over een aparte kamer die kan dienen als een slaapkamer, een extra kamer of een kantoor aan huis.

 

 

 

Een thuis voor dromers en optimisten. U kunt uren luieren in een comfortabel bed, terwijl u geniet van het uitzicht achter een groot raam. Wat u daar ziet hangt helemaal af van u en van waar u Mobi 03 plaatst.

Witte plankenwanden in het interieur zijn een perfecte achtergrond voor kleurrijke accessoires. Liefhebbers van design en eenvoudige vormen, maar tegelijkertijd ook van een warm klimaat, zullen zich hier prima thuis voelen.

Er ontbrak geen elegantie en finesse in de details. Twee slaapkamers betekent dubbel comfort en gemak. De indeling van het huis is zo hemels licht, dat het wel lijkt of het geheel op het punt staat de hoogte in te gaan vliegen!

Verander de kleuren van de accessoires naar gelang van het seizoen en uw stemming, de neutrale ruimte laat dit allemaal toe! De hoogte van het huis laat je ook dromen en denken aan blauwe amandelen ;-)

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more