Mobi 02

See the video
Als u kiest voor een kleine houten stacaravan op wielen van de tiny house familie, dan is het de moeite waard om in te zetten op goed doordachte ruimtelijke oplossingen die het gebruik ervan tot een waar genoegen zullen maken! Meer familieleden of misschien meer kampeeruitrusting? Kijk eens naar Mobi 02 - onze stacaravan met een mezzanine, die ook is uitgerust met slimme multifunctionele opbergruimte.

 

 

 

"De Mobi 02, onze houten mobiele woning,  is onze specialist in functionaliteit. In dit model hebben we ons gericht op oplossingen die comfort bieden voor het hele gezin en een grotere groep vrienden. Mobi 02 is een mobiele woning met een mezzanine, maar dat is niet zijn enige voordeel ten opzichte van andere tiny houses! Naast de mezzanine met slaapplaats hebben wij besloten hier een zeer praktische oplossing te introduceren. We bouwden multifunctionele opbergruimtes in de trap die naar de mezzanine leidt. Deze zorgen voor handige opslag en orde in ons tiny house. Voor een betere verlichting van de mezzanine hebben wij ook een extra uitsteeksel in het dak gemaakt, waardoor het mogelijk wordt ramen in te bouwen.

Mobi 02 combineert verschillende stijlen op een eclectische manier. De inspiratie voor de bouw ervan was de ecologie, de liefde voor de natuur en de botanie. Wij dragen deze houten stacaravan op aan echte reizigers - eeuwige zoekers naar nieuwe routes en rusteloze zielen, d.w.z. iedereen die verbonden is met de natuur. Het subtiele ontwerp en de inrichting roepen herinneringen op aan verre reizen, de frisheid van de zee en de rust diep in het bos. Het ontbreekt deze moderne stacaravan met mezzanine niet aan rustieke elementen, maar het huisje is zo goed doordacht dat een kleine verandering van accessoires een interessante en unieke metamorfose van het interieur teweegbrengt."

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more