Mobi 01

See the video
Denkt u aan een licht, esthetisch en functioneel huis op wielen? Het Mobi 01 tiny house voor het hele jaar is zeker het model om naar uit te kijken! Deze all-season maar zeer populaire vakantiewoning op wielen is ons basismodel. Het is waar het allemaal begon!

 

 

 

Betrouwbaar in elke situatie Mobi 01 tiny house was het eerste model in ons assortiment dat een echte hit bleek te zijn. In de loop van de tijd heeft het kleine metamorfoses ondergaan, zodat het nu voldoet aan de meest geavanceerde behoeften van onze klanten. Tot op de dag van vandaag is het een van de meest populaire modellen van huizen op wielen. Het hele jaar door of in de zomer - de keuze is aan u! Mobi 01 zal zich zowel bewijzen als metgezel op zomerse uitstapjes naar het platteland en als gezellige winteroase in besneeuwde landschappen.

Dankzij het schuine dak en de openslaande deuren heeft het tiny house op wielen Mobi 01 het hele jaar door een uitzonderlijk verlicht interieur. Uitstekende daglichttoetreding, gecombineerd met natuurlijke materialen in lichte kleuren, maken dit tiny house tot een echte blikvanger en ondanks zijn kleine oppervlak, boeit het met zijn ruimtelijkheid. Gebaseerd op Scandinavische stijl, eenvoud en overzichtelijke ruimte, past het vakantiehuis op wielen Mobi 01 perfect in de huidige trend van minimalistische en strakke interieurs. Het tiny house is aangepast aan het strenge klimaat van Noorwegen en wordt gekenmerkt door een eenvoudige structuur, een lichte esthetiek en een uitstekende functionaliteit. Het interieur is voorzien van een relatief grote keuken, bevorderlijk voor gezamenlijke maaltijden, zowel tijdens feesten in Mobi 01 als zomerhuis als verwarmende maaltijden tijdens de winterdagen".


 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi INVEST 2

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more